CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 20, 2009

Anugerah Juara Lagu 23 - Part 2

Ade x macam artis?? haha YANG ADOO!! haha...aku la yg paleng over skali kat area seating tuh....org len seme pkai sempoi2 jer....ade mamat tuh siap pkai baju milo round-neck,jeans ngan selipar jer....aiyoo....harusla byk mulot2 cik gayah(yg aku terdengar suam2 la) mengutox aku....dh la baju zebra berbelang bagai...haha...tapi naseb baek dok VIP so x pelik sgt la...ahhaa....


After the award....



a few pitchas bersama2 dgn artis yg sempat di terjah...tapi mmg x ramai la...cuz seme ikot exit laen teros pegy post-party hall....

TEKA sapekah jejaka itu...dok depan i...
Dato' Angkasawan Negara bersama gilfren & parents die...
Dato' Sheikh Muzaffar Shukor....ape motip angkasawan pegi awards2 hiburan ni pon aku x tau lerr...
DAFI...baek punyee....tapi kan...die ni snobbish...sombong siket...sbnanye aku nk tgkp gambo ngan Rizal Jelatang tuh...tapi die yg prasan pulek...so tgkp je la gambo kan...al-kisah yg aku kate die sombong : Die n Rizal dh lambat nk masok post party....byk la fans nk begambo....pastuh bole pulek die dkp 'kejap' kat fans die...pastuh teros blah ikot pasangan belangkas sie(Rizal) teros blah...x de effort nk ckp 'sorry,i'm late..gotta go" ke ape ke...aiyoo....kekwat tau...
p/s: dafi ngan rizal ni ade ape2 ke?? seme awards mesti diorg datang bersame2....ehehe...(kalo betol...bwak2 tobat la....tapi kalo x betol,aku la yg kene tobat kan...ahahha....)

Iera Syazira : She's gorgeous!! kalo uolss prasan, baju ni Raja Farah Raja Aziz dah penah pakai kat Anugerah Skrin last year...tapi rasenye iera lagi sesuwei la pkai this dress...she's so friendly...baek giiler....tak la KEKWAT mcm sesetengah artis suam2 kuku tuh...ehhehe...


Nas Ahmad a.k.a Abang Rambut Getak - Jom terjah demi mentdapatkan satu kepastian....caya la abg Nas....cool gile...peramah gak la..walopon muke ganaz...heheh...ingat senang ke nak terjah orang yg suke menerjah nih! hahaha...

Michelle : kalo korang nk tau...ni la mak hayam aku yg ajar aku melazer...ahaha....michelle ni pon friendly jugek...mmg brani mati la pegy terjah orang...huhuhu...

Aiman : Jumpe die kat carpark...dh kalah teros balik ke bro?? die x pegy pon post party...Dusta Berkalang mmg best bro...tapi nk wat camne kan...nk dekat2 raya cina...so,lagu yg konesp ala2 performance chinese new year kat the Store yg menang....persembahan firaun kacukan kadazan dusun jurang menjadi la beb....

dalam kesesakan org kat stadium putra tuh, sempar jugek terserempak ngan Umie...my loooongggg lost fren!!!



0 comments: