CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, April 5, 2009

Sesi Maki Hamun......

cerita ni baru2 je berlaku.....

haritu saye sedang sebok layan myspace and sambil baca blog kak senduk(meriahuoll.blogspot.com) pastu teibe je mooney bagi mesej kat YM,
"adie, checkout diz bitch....http://www.myspace.com/237620123 she's been using my pix"
so, aku pon dengan pantas bukak la page tuh.....memang sah2 die guna nama 'TASHA" and pakai gambar Mooney as default pix.....gile bitch siott mianh ni....dah la cilok gmba orang...letak kat default pastu mengaku tu gamba sendiri...ramai gak la drop comment kat gamba tu termasuk la ade 2-3 org yg ckp "gamba sape plak ko curi kali ni?!" hahaha....sah2 la mmg si sundell ni slalu cilok gamba2 orang laen.....
kat dalam album tasha tuh ade 4 gamba.... 2 gamba mooney and 2 lagi gamba mber mooney, Eleena....cian gile diorang....

aku teros add pompuan ni dengan harapan die akan approve n aku bole je drop komen kat die kan...ad she did APPROVE me!!! hahaha....ni silap besaw la ko approve aku...nahas ko aku kerjakan...dengan ke'lazer'an aku...

i did a brief 'background checking' on this bitch...
------->(TASHA/TARA/SYURA/ARYANA/AISHAH) ----> ni seme adalah org yang samee!!! die ni xde identity dan mencilok gamba2 prempuan2 chantek...pastuh letak as default die...mmg sial btol!! bayangkan la..dlm mase 2-3 bulan....banyak kali die tuka2 name...and pix...

so, sesi memaki hamun bermula apabila aku tetibe je naek hantu lpas dapat tau yang pompuan ni mmg sundal!! (padehal xde kene mengena ngan aku pon....hahaha tapi haruslerr aku kan OVERR telebeyh...tu yang naek antuu tuh) bengang gile ngan prangai pompuan camni....cian kawan2 aku kene aniaya!!!

so, aku pon decided untok memberi ceramah free kat minah tu through comment...aku guna bahasa2 paleng sopan santun dan berbudi bahasa(waaah!! hebat tau) x caye, korang tunggguuu.....


(1st comment)
hoii pompuan sundal!! ko ni sape hah??! mmg dasar SUNDELL, bapak HANJENGG, mak ko JALANG...nenek ko PELACUR TUA!! nape ko mesti nak cilok gamba2 member2 aku hah?! ko ni pompuan mesti muka teramatlah HANJENGGG ....hanjengg pon mesti muka x mcm ko...sbab tu la ko cilok gamba2 & artwork org laen!! hey BITCH! get a life u moron motherfucker daughter of a whore!! snap ur own pitcha...or kalo x mampu nak beli camera...ko pinjam la jiran sebelah ke...x pon ko melacur je malam2 cari duet lebeyh...pastu beli camera satu!!! ko dah menganiaya pengguna myspace yag laen tau x?!! dasar hanjengg!! kalo betol la ko ni brani mati...aku cabar ko APPROVE komen ni biar tepampang kat page ko..yang ko ni hanyelah SUNDALL yang xde identity..n cilok identity orang!! biar semua orang alert n berjaga2 ngan MORON-MOTHERFUCKA-BITCH mcm ko nih!!! takot ramai lagi jadi mangsa!! stop the silly game...or we can report this to the authority..

prempuan ni x reply pon komen aku...agaknye die sentap kot....walopon ayat aku ni x la se LASSEERRR diva gebuus azwan ali, tapi aku rase ayat laser aku ni dah cukop untk buat minah tu sentap!! lpas tu petang siket, aku check kat page die, still lagi terpampang gamba mooney yang comeyy tuh.....aku naek hantuu balek...

(2nd comment)
hoii pompuan sundal!! ko ni sape hah??! mmg dasar SUNDELL, bapak HANJENGG, mak ko JALANG...nenek ko PELACUR TUA!! nape ko mesti nak cilok gamba2 member2 aku hah?! ko ni pompuan mesti muka teramatlah HANJENGGG ....hanjengg pon mesti muka x mcm ko...sbab tu la ko cilok gamba2 & artwork org laen!!hey BITCH! get a life u MORON MOTHERFUCKA daughter of a WHORE!!snap ur own pitcha...or kalo x mampu nak beli camera...ko pinjam la jiran sebelah ke...x pon ko melacur je malam2 cari duet lebeyh...pastu beli camera satu!!!ko dah menganiaya pengguna myspace yag laen tau x?!! dasar HANJENGG!! kalo betol la ko ni brani mati...aku cabar ko APPROVE komen ni biar tepampang kat page ko..biar semua tau yang ko ni hanyelah SUNDALL yang xde identity..n cilok identity orang!! biar semua orang alert n berjaga2 ngan MORON-MOTHERFUCKA-BITCH mcm ko nih!!! takot ramai lagi jadi mangsa!! stop the silly game...ko dh xleyh nak tipuu org lagik!! ramai dah tau ko ni mmg SUNDELL perangai hanjengg!!! hahha....ko masih lagi kuat bertahan cilok gamba2 orang?! x sangke aku pompuan SUNDELL HANJENGG cam ko ni x paham bahasa....mungkin aku kene pakai bahasa HANJENGG gak baru ko paham kot!!

the next day, aku check page prempuan tuh, gambar mooney dah takde....(mungkin effect dari ceramah aku kot) tapi die tuka plak ngan gambar prempuan chantek sorang lagi....aku dapat tau yang gamba default baru die ni, MIKA. mika ni adek farid, senior skola aku dulu.....waaaaah tetibe je x psal2 aku naek hantuu balek..premuan ni saje je nk cabar aku!! hahaha......

(3rd comment)Apr 1, 2009 6:28 PM
ko ni kan mmg POMPUAN SIAL.....POMPUAN SUNDAL!!BAPAK ko HANJENGG! MAK ko JALANG!! NENEK ko PELACUR TUA!! berani lagi ko cilok gamba orang len...weyh pompuan...gamba kat default ko tuh...name die MIKA...aku kenal dak tuh!! weyhh ko ni mmg pompuan sial...pantat busuk...aku rase mmg ko nih pantat berkudis puki berkurap!! FAKE FAKE FUCK FUCK!!! TOLONG JANGAN PECAYA kat TASHA NI!!! die ni mmg dasar SUNDAALL!!! dah ramaaiii gile prempuan chantek2 kene aniaya ngan pompuan jalang sekor nih...KALO KORG NAK TAU, aku rase muka die mmg teramatlah HANJENGG!!! mungkin HANJENGG KURAP pon lagi lawa dari puki minah nih!!!kalo ko mmg brani sgt....ko reply la komen aku nih!!! aku cabar ko!!!

lepas komen ke 3 aku hantar, barula die reply....aku excited gilee nak bace.....hehehhe......

(reply dari 'tasha')
apahal kau ni an.mulut mcm pukimak anjing

lepas je aku bace komen minah ni, lagi la aku naek hantuu.....hahahha.....tau pulak pompuan ni pukimak anjing tu camne!!! hahahaha...sakai betool la....kpale otak aku teros menyusun kata2 untuk dibalas kepada pompuan itu.....

(4th comment)Apr 1, 2009 6:42 PM
aku mmg mulot puaka...tapi puaka aku bertempat! ayat2 lancang aku mg khas untuk sundal2 hanjenggg mc ko!! aritu ko cilok gamba munifah, pastu eleena..skang ni MIKA plak...ko ni x tau malu ke?? baek ko amek muka hanjengg letak kat default ko...tu yg paleng sesuai!! biar ayat2 mcm pukimak...jangan perangai macam PUKI KAU!

(5th comment)
kalo betol la name ko ni MIKA tasha.....sape name abang ko weyh?! ko dok mane???


(reply dari 'tasha')
hurmm mmng nama aku mika tasha lah bongong.nma pnjng aku tasha amika lah.mika tuh sape wei.aku ta knal lah.aku ta da abng lah.aku ank tunggal lah

yang aku pelik gile tuh, kalo ye pon name tu bukan Ummie Atiqa(name mika yg sebenar) takkan la gamba mika betol ngan mika sundal ni same kan?! haiyooo.....sudah terang lagi bersuluh...mika kat dalam gamba tuh adik farid!!!
so aku teruskan ngan comment berikut....

(6th comment)
heyh sundal! aku tau la mika dok mane....ko ni mmg dasar sundal kan...tolong la berhenti menipu!!! mika x dok KL! bodoo!!!!cepat betol ko tuka name! ke ko ni mmg pelarian indon..xde permit...ari2 tuka name...ko ingt aku caye ke?! ko ingat jabatan pendaftaran negara tu ofiss bapak ko?! or aku tau..customer tetap ko, pengarah jabatan pendaftaran negara eh?! sbab tu suka suki kau je nk tuka nama!!

(reply dari 'tasha')
wei aku mmng ta knal kwn kau nme mika.aku pun ta da accc dy wei.

mmang dasar sundal betol minah ni....cakap mcm keling...keling pon x ckp mcm die tau x...aku x paham ape yang minah ni reply kat aku!! haiyoo....pastu bile aku check balek gamba tu kat page die, die dah private kan....

(7th comment)
weyh bodo!! mane plak pegi gamba mika tuh kat photos ko?! dah private kan eh?? sbab ko takot org tau ko ni mmg FAKE?! hahah u are PATHETIC!!

lepas tu minah ni teros mendiamkan diri....so aku yang maseh lagi suka mencari pasal, aku pon send la satu lagi comment.....maseh lagik pkai gamba mika tuh...tapi display name die dah tuko... jadi "clossed acc"

(8th comment)
apsal la ko senyap je nih?? x brani nk reply komen aku ke?? hahah hamek kaww puas aku harokkan ko!! tolong laa berhenti CURI gamba2 orang...baek ko xyah letak gamba teros...daripada amek gamba org..pastu mengaku tu gamba ko!! ko nak tutop acc ke sundal?? baek xyah!! ko dah famous gile kat mespes nih!! ramai org dh spam gamba ko n komen ko belambak2!! ko kan suke publisiti sundalan mcm ni?! hahaha.....

si 'tasha' ni maseh emndiamkan diri..hahaha......mesti sentap...nanges 3-ari 3 malam x abes2 sbab kene cercaa ngan aku!! esoknye, die tuka lagi gamba, i believe prempuan kali ni name die danisha alissa......

(9th comment)
wwatafuck?! kesian dow ngan danisha alissa tuh.....you are a total bitch!! gile sundal siott!! still x paham bahasa!! SAPE TAU BAHASE HANJENGGG??betina sunda lsekor nih mmg x paham bahasa manusia....die hanye paham bahasa sundall hanjengg!! aku nk tgk smpai bila ko betahan ngan cercaan aku!!!


so skang ni aku juz nak wait n c!!! if betul la die tros delete account....aku buat kenduri kambeng + unta golek!!! hahahaha..................................gile sakai doe pompuan tuh....memandangkan aku ni penganggur terhormat, bole la aku 'layan' pomuan2 mcm ni....hahahah....giel xley blaa kan???? skang ni kalo uollss bukak page die, korang bole tgk ramai gile cerca die,maki die...sbab MENIPU!!!!!

harap2 korang enjoy la bace kes bodo ni ok?!

3 comments:

Amelia Shamini Muniandy said...

I will be expecting the kenduri kambing thingy to be true yah?
If she really delete her ms, u ajak i skali yeah?
I tlng u wat kenduri!

syrrul said...

hahaha. dah byk dah org kena. hari tu lyn kena. kuaja betul org org mcm ni

akuOVERthePAGAR said...

hahaha....yeah2 amelia..i konfem2 ajak u!!


syrrul...minah mcm ni mmg bitch kan?! haiyoo...