CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, May 4, 2009

Jadual seorang ARTIS POPULAR...

heyy heyy ;)
berdasarkan TITLE ni....ape yang korang boleh agak?!

Artis mane yang dimaksudkan?! Popular sangat kee?? Hebat sangat ke?? DIVA sangat ke??!

(makcik ijau : kak kiah, kak bedah, kak gayah....jom la dengaa....gossip baru nii...saye denga dari sumber yang bole di percayai tauu...pasal ARTIS POPULARR yang baru nak MELETOPP ni...)
(makcik kuning : waaah..mcm panass je...awak ni salmah...ade2 aje cerita terbaruu...ni mesti gossip panass kan?? lagi panas dari goreng pisang pak mat kat tepi simpang tu ke?!)
(makcik ijau : waah haruslerr panas....mcm ko x kenal akak kan...kalo cerita suam-suam kuku ni, akak malas laa nk cerita kat korangg....)


AL-KISAH JADUAL SI ARTIS POPULAR YANG SANGAT FULL!!

meh sini saye share ngan u all pasal Jadual artis FOFULARR ni minggu lepas(27/4/09 - 4/5/09) ni la minggu yang agak busy bagi artis fofulerr ni...sebok sangat...smpaikan tido pon sntiase tak cukop jee....balik lewat malam....pastu bangun awal pagi (waahh pagi kerr?! hemm...matahari mmg la dah terik bila bangun...tapi breakfast belom..so kira PAGI la tu)

ISNIN (27/4/09)
+ si artis popular ni, ada Class Memandu kat Hi-Tec Seri Muda...maklum laa artis ni dulu kan x mampu nk beli kereta, so xde laa die amek driving class...skang dah kaye...baru terkedek2 nk blaja bawak kreta..almaklum je laa...kereta dah 5 biji dapat free...xkan laa nk biar drebar je bawak kan :P hehehe....

+ sehari suntuk die kat tempat memandu tuu...smpaikan kulit die yang gebu ni, dah jadi mcm udang kene grill...duduk dalam oven bergerak(kancil lama yg air-cond die seakan2 badak hembus angin carbon dioxide)...

SELASA (28/4/09)

+ artis fofulerr ni ade recording lagu Lady GaGaP the whole day....lagu Pokerface...di buat versi artis verangan x hengat dunia....hahaha..... (baru first time denga lagu ni, tu yang galak menDownload dan mencari lirik....) siap hafal bagai nak rak tau....studio rakaman, JAMBAN!!

RABU (29/4/09)

+ artis tuu bangun pabila sang suria memancar dengan pancaran DENGKI....haba yg melampau telah menaikkan suhu dan si aartis terus terjaga...dan verangan alangkah indahnye jika berada di LONDON...sejuuk sajee

+ malamnye, terus ke MATIC, KL untuk tengok Teater Patung Kertas 2 (lihat entry sebelum ni)

+ artis ni denganye di jaga oleh beberapa mak ayam & bapak ayam tauu...tu yang pegy tgk teater bawak segerombolan ayam-ayam....ade serama, ade ayam kampong, ayam injek, ayam xde injek...seme ade

KHAMIS (30/4/09)

+ si artis berangkat ke Port Dickson...untuk shoot video muzik terbaru bagi lagu "Kesengalan Si Penganggur Handsome"....dengarnye si artis ni memang 'family guy'..siap bawak satu family tau...mak, ayah, adik2 semua ikot skali...dodok resort 5 star lagii...

JUMAAT (1/5/09)

+ memandangkan si artis ni mmg sentiasa nak yang Over The Top..atau lebih tepat OVER THE PAGAR, video muzik yg spatotnye satu hari bole siap, sudah memakan masa smpai laa ke tengah harii.....

+ artis ni sungguh bagus sangat...lepas penat2 buat muzik video, terus bergegas ke Masjid...semayang Jumaat OK!! waaah....bagus sangat2...artis mcm ni la patutnye dijadikan idola semua anak2 muda skang

+ dalam pukul 4pm, si artis ni terus bergegas bersama P.A nye balik ke shah alam untuk menghadiri Konsert Final One In A Million...P.A si artis ni bawak kereta dah macam F1 tauu...takut artis dia terlambat smpai...ape kate penganjur nanti kan...dah laa si artis ni dapat VVIP invitation lagituu.... (matilerr akuu verangan x sudah)

+ YEAY!! TOMOK menang....walopon si artis ni tak tgk sgt OIAM, tapi die tau tomok sorg je yang best!! hehehe...chaiyok tomok!! Jutawan beb!! harap2 lirik "....Sejarah mungkin berulang....."(smbil nyanyi macam tomok zaman muda2 dulu...) takkan berulang ok?! Tomok skang mmg BEST!! huhuhu....

SABTU (2/5/09)

+ memandangkan tahap POPULARITI artis ni yang sunggoh OVER daripada BIASA.... si artis ni dapat laa invitation ke ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 16...

+ seperti biase laa..petang dah start siap2...by the time sponsor2 bagi dandanan rambut, baju, suit, kasut & stokin datang and si artis ni bersiap2...dah pukul 6.30pm

+ lepas tu terus si artis ni bersama ENTOURAGE dia pergi ke Dewan Merdeka, PWTC KL...lalu TEPI blue carpet...sambil melambai2 tangan kepada para peminat dan photographer...sambil menggayakan pakaian yg disponsor (maaf, nama sponsor itu x boleyh sebut, atas dasar menjaga hati semua pihak...sbab harganya dan brand yang agak 'over the pagar'..nanti karang si artis ni takut di COP sbagai kekwat, x sedaw diri plaakkk atau mungkin juga ade piha kakan cakap yang si artis ni diBELA oleh mane2 kerabat mahupun sugar mommy yee)
dress up kali ni YANG ADOO jee....almaklum laa.. bukan teket VIP ...hahaha.... nantikan kisah di AIM 16 dalam posting akan datang!!

AHAD (3/4/09)

+ artis popular ni meluangkan masa bersama keluarga..pegy tengok JANGAN TEGUR di salah satu pawagam pusat membeli-belah terkemuka...(waaah yo yo jerr)

+ lepas itu, si artis ni pergi melawat atok & nenek tercinta serta sanak saudara yang bermastautin di KL...

+ balik saje dari KL, si artis ni terus bersiap2...dan keluar semula bersama P.A ke MATIC, KL...untuk menyaksikan lagi sekali Teater Patung Kertas 2.... si artis ni dengarnye sangat berpuas hati dengan pementasan kali ke-2 ni sbab lebih bnyk kelainan..dan it's a good ending...malam tu malam terakhir pementasan teater tersebut... (lihat blog akan datang bagi pementasan teater PK2 kali ke-2) para jelitawan, walaupon pondan, tapi BAIK & chantekk!! nantikan kisah sepenuhnya dalam blog akan datang!! aku dah rase mcm tengok Miss Universe!!

ISNIN (4/5/09)

+ hari isnin, si artis ni keluar bersama-sama fan club ke RedBox Sunway Pyramid....saje melayan para peminat yang sunggooohhh FANATIK!! hahaha...

+ antara peminat setia yang hadir, Liyana (Yayan), Nawar, Amira, Hafiz(Itek), Faeez, Danial(bobot) & Adib kepada para sahabat aka AHLI FAN CLUB aku yang membaca blog ni, NAMA anda sudah saya tolong promote ye!! heehehe...terima kasih kerana terus menyokong, menyanjung & memuja akuU!!!

ok laa hermm...tu je jadual artis popular ni...yang boleyh saya kongsikan...

APAAA??!! Nama muka berkerut2 lagi ni makcik?! OOOO nak tau sape artis tuu...

aalaa makcik ni...artis yang handsome tu laa...kachaque sangat...POPULERR lagii...
tapi memang terAMATlah OVER THE PAGAR.....sape name?!

Adie Lokman
-Banyakkan KONTROVERSI, Tambahkan PUBLISITI, Tingkatkan POPULARITI-

p/s: harap maaf la yee mmg post kali ni BERANGAN je lebeyh...hahah....mmg diakui ade byk cerita tokok tambah...tapi semua FONT yang ade BOLD & EXTRA LARGE adelah kenyataan yang benar2 terjadii....

- nantikan 2 post baru untuk Anugerah Industri Muzik 16 dan Teater Patung Kertas 2 untuk kali ke-2!

2 comments:

adekmu adekku jua :) said...

astaghfirullahalazim...
berangan tak hengat akhirat kau ny adie !! hahaha :D
aku ingt kn kau nk cyter pasal MO yg p.a dye kekwat uh. haha !
rupenye, pasal atris yg langsung tak hengatt :P
teruskan mempost blog2 tk hengat mcm ny :P

akuOVERthePAGAR said...

hahahaha......mmg x hengat dunia..syok sndri kot blogger ADIE ni!! hahaha..thanx for reading!!